dr. Sipos Réka

ügyvéd

Felemelő érzés bizalmat kapni, mely lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleink érdekét a legjobban tudjuk érvényre juttatni.

A legkedvesebb jogterületem az ingatlannal kapcsolatos szerződések sokasága. A szerződő felek megismerése, a velük való kapcsolattartás változatos és örök élmény számomra.

dr. Sipos Réka (Sipidoktor)

 

Dr. Sipos Réka vagyok, Debrecenben születtem. Általános iskolai tanulmányaimat Budapesten végeztem, majd a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába jártam egy évet. Ezt követően Moszkvában éltem, ahol magyar és orosz iskolában érettségiztem. Éles váltással kerültem a Rendőrtiszti Főiskolára, melynek elvégzését követően a Menekültügyi Hivatalban dolgoztam, végül főhadnagyként leszereltem.

Ekkor találtam rá arra az útra, amelynek egyenes következményeként az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állam- és jogtudományi karán folytattam tanulmányokat. 2003. 06. 13-án pénteken, 13:00 órakor tettem le az utolsó szakvizsgámat. 2003. 07. 15. napjától vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Kezdetektől fogva saját alapítású ügyvédi irodámban dolgozom. Az utóbbi időben egyértelművé vált számomra, hogy a legkedvesebb jogterületem az ingatlannal kapcsolatos szerződések sokasága. A szerződő felek megismerése, a velük való kapcsolattartás, nemcsak a hatékony és sikeres munkát segíti, hanem változatos és örök élmény számomra. A másik kedvenc jogterületem a társasági jog. Ez lehetőséget teremt egy ügyvéd számára, hogy segítsen. Egy pálya, egy életút professzionális megalapozásában, vagy belépni a lehetőségek világába egy biztos alapokra épített ugródeszka megteremtésével. Azzal, hogy odafigyelve ügyfelére, ügyfele igényeire, elképzeléseire  jogilag biztos alapot teremtsen a cégek alapító okiratának elkészítésekor, módosításakor, és ha a felek úgy döntenek, akkor a végelszámolással történő megszüntetés esetén az okiratok elkészítésekor.

Orosz, angol és kínai nyelveken beszélek, az angol nyelvet rendszeresen használom munkám során és baráti kapcsolataimban.

Mozgalmas életem sok tapasztalásra, sokféle jogi helyzet személyes megélésére adott lehetőséget. Objektív vagyok. Minden ügyfelemet, akár kicsi, akár nagy kiemelten kezelem. Két gyermek édesanyjaként pedig elmondhatom, hogy mind a munkában, mind az életben adódó legváratlanabb helyzeteket is sikeresen kezelem.

Kvalitásaim

Gyorsaság

A megbízástól számított 24 órán belül a kért szerződést elkészítjük, az aláírt szerződést a legközelebbi munkanapon az illetékes földhivatalhoz eljuttatjuk, az ügylet alatt minden változásról 24 órán belül tájékoztatjuk.

Mobilitás

A megbízást az irodánkon kívül, bármely előre egyeztetett helyszínen teljesíteni tudjuk, amennyiben ez Budapesten, vagy Pest megyében található.

Rugalmasság

Könnyedén alkalmazkodunk ügyfeleink szabadidejéhez, így a szokásos időpontokon túl egyedi kéréseket is teljesíteni tudunk.