Ügyintézés kínai nyelven

Ügyintézés kínai nyelven? Nálunk lehetséges!

Az ügyintézés már önmagában sem egyszerű procedúra. Gondoljunk csak arra, mennyit idegeskedünk, amikor oda kerülünk, hogy hivatalos ügyet kell intézni. A helyzet még bonyolultabb lesz, ha a hivatalos ügyeket idegen nyelven vagy idegen nyelvű ügyféllel kell lebonyolítani. Természetesen, az angol nyelvet már elég sok ember ismeri, tanulja és használja. Így azzal talán könnyebb dolgunk van.

Nálunk az idegen nyelv nem szab határt az ügyintézésben, mert az ügyintézés kínai nyelven is megvalósítható az angol és az orosz mellett! Remekül beszélünk angolul, így azoknak az embereknek sem kell félniük az idegen nyelvű ügyintézéstől, akiknek az angol nyelvi ismeretei nem elegendőek.

Sok esetben, amikor valaki kézhez kap egy hivatalos papírt, úgy gondolja, hogy hiába van magyarul, az neki már kínai. Lehet, hogy tényleg az. Mi abban az esetben is segítünk, ha a magyar szakszöveget kell érthetővé tenni, de akkor is számíthat ránk, ha valóban kínai nyelven van a szöveg.

Az üzleti életben nem ritka, hogy idegen nyelvű ügyfeleink vannak. Akár társasági ügyek, akár ingatlanjog, ránk számíthat, idegen nyelven is! A leggyakrabban ingatlanvásárlás, adásvételi szerződés, bérleti szerződés, használati megállapodás vagy kölcsönszerződés során léphetünk hivatalos kapcsolatba idegen nyelvű partnerekkel. Köztük vannak olyanok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a saját nyelvükön történjen a szerződéskötés.

Ügyintézés kínai nyelven? Nálunk lehetséges!