Helyszíni szerződésírás

A helyszíni szerződésírás és a helyszíni szerződéskötés azoknak az ügyfeleinknek ajánlott, akik koruknál, egészségügyi állapotuknál fogva mozgásukban korlátozottak, vagy akik szokatlan munkaidőbeosztásban dolgoznak.

A helyszíni szerződésírás akkor is szükséges lehet, ha minden szerződő fél egy városban tartózkodik, de mindegyikük az irodánktól távol van. Ingatlanközvetítő megbízása esetén a közvetítő által megjelölt irodában vagy helyszínen biztosítjuk a szerződéskötést.

Ilyen esetekben (adásvételi szerződés, bérleti szerződés, ajándékozási szerződés és így tovább) és felkérések esetén általában minden szükséges berendezést mi biztosítunk. Mi visszük a számítógépet, a nyomtatót és egyéb irodaszereket is, hogy Önnek csak a lényegre kelljen koncentrálnia. A fogadó helyen csupán áramvételi lehetőségre, egy asztalra és néhány székre van szükségünk, ahol a felek kényelmesen alá tudnak írni. Mivel minden felszerelésünk és szakértelmünk is rendelkezésre áll, ezért nincs akadálya annak, hogy a szerződést akár a helyszínen írjuk meg, vagy az előre egyeztetett szerződésben – akár az utolsó pillanatokban is – változtatások történjenek.

Ügyfeleink számára ez a megoldás igazán nagyon kényelmes, ezért nem véletlenül kedvelik ezt a szolgáltatásunkat. Mivel sokan és gyakran veszik igénybe, ezért nagy tapasztalatra tettünk szert. Szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti a következők szerint: Budapesten díjmentesen, Pest megyében 10.000 Ft kiszállási díj ellenében.

Ne feledje! Már az első találkozás alkalmával hozza magával kitöltve ezt az adatlapot!

Helyszíni szerződésírás