Online jogi tanácsadás

Mi sem egyszerűbb, mint az online tanácsadás, az online jogi tanácsadás. Erre nálunk is van lehetősége.

A legegyszerűbb módja a hivatalos ügyintézésnek az online tanácsadás vagy az online jogi tanácsadás. Így senkinek nem kell attól tartania, hogy nem tudja ügyeit intézni, ha külföldön, vagy esetleg egy kisebb, távoli helységben tartózkodik. Az online tanácsadás lehetőséget teremt arra, hogy a már meglévő ügyfelekkel tudjuk tartani a kapcsolatot akkor is, ha esetleges lakcímváltozás történik. Így az ügyfélnek nem kell utazgatni. Ha pedig ez a lakcímváltozás külföldi lakcímet jelent, akkor sem kell aggódni, ugyanis az online tanácsadás ilyenkor is az ügyfél rendelkezésére áll.

Az online jogi tanácsadás nem csak meglévő ügyfelek számára jelent ez segítséget, hanem az új ügyfelek dolgát is megkönnyítheti. Ha az időbeosztásunk nem engedi, hogy utazzunk, akkor is megfelelő lehet ez a lehetőség. Új ügyfélként is bátran kérhetünk jogi segítséget az online módon.

Kisebb horderejű ügyek esetén, akiknek van internet hozzáférésük otthon, a legjobb megoldás lehet az online tanácsadás. Így nem kell egy egész napot rászánni az ügyintézésre, mert otthonról a kanapéról ülve, egy kávé közben is bármikor kérhetünk segítséget a jogi ügyeink intézésében ezzel a sokkal kényelmesebb megoldással. Így akár azok is, akik házhoz vagy ágyhoz vannak kötve is bármikor igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, mert ennek a segítségével ki sem kell mozdulniuk.

Természetesen az online ügyvédi ügyintézésnek szigorúbb korlátai vannak, mint a tanácsadásnak, mert a tanácsadás az ügyvédi óradíj megfizetésével megvalósítható.

A legegyszerűbb módja a hivatalos ügyintézésnek az online tanácsadás.